Maattabel

Pocketluier Bamboe & Microvezel

De pocketluiers van Blije Billetjes passen doorgaans bij een kindje vanaf 3,5kg tot 15kg. Dit is natuurlijk afhankelijk van de lichaamsbouw van uw kindje. De pocketluiers zijn in maat te verstellen door de drukknoopjes op de voor- en zijkant.

 

 

Omtrek Kleinste stand Grootste Stand
Benen 6cm – 12cm (uitgerekt) 11cm – 16cm (uitgerekt)
Taille 12cm 23cm – 28cm (uitgerekt)
Hoogte 18cm 22cm


   

Kleinste Stand

 

   

Grootste Stand

 

Zwemluier Klein

De kleine zwemluiers van Blije Billetjes zijn net als de Pocketluiers voorzien van drukknoopjes aan de voorkant en de zijkant. Deze dienen om de maat te verstellen. De kleine zwemluiers zijn doorgaans te dragen door kindjes van 4,5kg tot 18kg afhankelijk van de lichaamsbouw van uw kindje.

Omtrek Kleinste stand Grootste stand
Benen 10cm 26cm (uitgerekt)
Taille 20cm 32cm (uitgerekt)
Hoogte 15cm 18cm

 

Zwemluier Groot

 De grote zwemluiers van Blije Billetjes zijn geschikt voor kindjes van ongeveer 8kg tot 25kg, afhankelijk van de lichaamsbouw van uw kindje. De maat is te verstellen door de drukknoopjes aan de voorkant van de zwemluier.

Omtrek Kleinste stand Grootste stand
Benen 10cm 32cm (uitgerekt)
Taille 24cm 50cm (uitgerekt)
Hoogte 18cm 22cm

 

Zindelijkheids- Trainer

De zindelijkheids- tainer van Blije Billetjes is geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van de bouw van je kindje. De hoogte is door middel van de drukkers op de voorzijde verstelbaar. Hierdoor komt het broekje ook strakker te zitten om de beentjes.

Omtrek Kleinste stand Grootste stand
Benen 32cm
Taille 42cm 60cm (uitgerekt)
Heupen 58cm
Hoogte 18cm 22cm

 

Bandana Puntslab

De stijlvolle bandana puntslabbers van Blije Billetjes zijn in nek omtrek verstelbaar door de 2 nikkelvrije drukknoopjes.

Omtrek Kleinste stand Grootste stand
Nek 13cm 17cm